Sla navigatie over 015/20.15.19

Home Diensten

Diensten

Uitlijnen

Voor een uitstekende wegligging en een comfortabel rijgenot is een goed uitgelijnde wagen essentieel. Indien u iets vreemd opmerkt aan de besturing of wegligging van uw wagen komt u best zo spoedig mogelijk langs, zodat onze monteurs u de gepaste oplossing kunnen bieden.

Lichten afstellen

Voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers is het van belang dat uw lichten goed zijn afgesteld. Ook op de technische keuring van uw voertuig kunnen goed afgestelde lichten u het ongemak van een herkeuring besparen. Wij nemen graag de tijd om voor u de nodige controles uit te voeren.

Vrachtwagenbanden

Stockage van winter en zomerbanden

U kent het comfort om bij koudere temperaturen winterbanden te gebruiken, maar u beschikt niet over de ruimte of mogelijkheid om uw zomerbanden in tussentijd te stockeren? Geen probleem, wij stockeren uw banden in ons magazijn. Door elke band te voorzien van een etiket en een specifieke locatie garanderen we dat uw banden van u blijven.

Wachtruimte met internet

Onze wachtzaal is voorzien van een koffie- en frisdrankenautomaat. U kan terwijl u wacht ook gebruik maken van een computer met internetmodaliteiten en gratis Wi-Fi.